Μοζαμβίκη: Με ηγέτη τον 40χρονο Ντομίνγκες στο Africa Cup

Μοζαμβίκη: Με ηγέτη τον 40χρονο Ντομίνγκες στο Africa Cup
Photo Credits: INTIME

Η Μοζαμβίκη όρισε τον 40χρονο εξτρέμ Ντομίνγκες ως αρχηγό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μοζαμβίκη όρισε τον 40χρονο εξτρέμ Ντομίνγκες ως αρχηγό της 23μελούς ομάδας της  στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής  που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ κλήθηκε  για πρώτη στον πρώην Γερμανό διεθνή κάτω των 20 ετών, Άλφονς Αμάντ.

Ο Ντομίνγκες αγωνίστηκε για τη Μοζαμβίκη όταν εμφανίστηκε για τελευταία φορά στους τελικούς το 2010 και είναι πιθανό να είναι ο γηραιότερος παίκτης στο τουρνουά, που ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου.

Ο αμυντικός μέσος Αμάντ έπαιξε για τη Γερμανία σε επίπεδο κάτω των 20 ετών, αλλά άλλαξε  απόφαση, αν και δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του για τη Μοζαμβίκη, η οποία αγωνίζεται στον 2ο όμιλο και θα ξεκινήσει τη διαδρομή της εναντίον της Αιγύπτου στο Αμπιτζάν στις 14 Ιανουαρίου ενώ θα συναντήσει επίσης  το Πράσινο Ακρωτήριο και την Γκάνα.

Περιλαμβάνεται επίσης ο πορτογαλικής καταγωγής μέσος Γκίμα, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο, και ο μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ρεϊνίλντο, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στην εθνική ομάδα τον Ιούνιο όταν εξασφάλισαν την πρόκριση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X