Μεσίνα: «Ο Νέιπιερ άφησε χρήματα για να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο»

Μεσίνα: «Ο Νέιπιερ άφησε χρήματα για να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, ο Σαμπάζ Νέιπιερ επέστρεψε στην Αρμάνι, πραγματοποιώντας μάλιστα πριν από δύο ημέρες το… δεύτερο ντεμπούτο του με την ομάδα του Μιλάνου, στη νίκη επί της Κρεμόνα (74-51).

Ο προπονητής της ομάδας, Έτορε Μεσίνα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ, αποκαλύπτοντας πως για να συμβεί αυτό ο έμπειρος άσος χρειάστηκα να κάνει μια γενναία περικοπή στον μισθό του!Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Νέιπιερ είχε υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ!

«Ο Νέιπιερ άφησε χρήματα για να επιστρέψει στην Αρμάνι. Για αυτό του είμαστε ευγνώμονες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα για τη στάση του κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ο Νέιπιερ είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στο Μιλάνο. Βοήθησε την ομάδα να αποκτήσει ρυθμό με την απόδοσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έτορε Μεσίνα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X