Η Βιγιαρεάλ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πτώση στην χρηματιστηριακή αξία της

Η Βιγιαρεάλ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πτώση στην χρηματιστηριακή αξία της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Βιγιαρεάλ, η οποία βρέθηκε στον ίδιο όμιλο του Europa League με τον Παναθηναϊκό, ήταν η ομάδα που έχασε τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία το 2023, ανάμεσα σε εκείνες που αγωνίζονται στα τοπ-5 πρωταθλήματα.

Αυτό αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, σημειώνοντας ότι η αξία της ισπανικής ομάδας υποχώρησε κατά 147 εκατομμύρια ευρώ.

«Μετά την κατάκτηση του Europa League το 2021, το 2023 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά. Παρά την πέμπτη θέση στη La Liga την περασμένη σεζόν, η ομάδα με έδρα τη Βαλένθια βρίσκεται στην 13η θέση στον πίνακα πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, αλλά κατέκτησε την κορυφή του ομίλου της στο Europa League.Οι αποχωρήσεις των Νίκολας Τζάκσον, Πάου Τόρες και Σάμουελ Τσουκουέτζε έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο πτώση της αξίας του συλλόγου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι στο τοπ-10 βρίσκεται και η Ρεν, επίσης στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, αλλά και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία συμμετείχε στο γκρουπ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο Conference League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X