Ο Μέσι δεν πήγε στον γάμο της κουνιάδας του για λόγους ασφαλείας!

Ο Μέσι δεν πήγε στον γάμο της κουνιάδας του για λόγους ασφαλείας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργεντινός σταρ, Λιονέλ Μέσι, δεν παραβρέθηκε στην τελετή του γάμου της αδερφής της συζύγου του, αφού η ασφάλειά του έβγαλε απαγορευτικό.

Η Κάρλα Ροκούτσο, αδερφή της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Ροσάριο της Αργεντινής, όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι απουσίασε από την τελετή.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και δεδομένων των επιθέσεων που έχουν δεχθεί μέλη της οικογένειας του Λιονέλ Μέσι, η ασφάλεια έβγαλε απαγορευτικό στον Αργεντινό, που δεν παραβρέθηκε στον γάμο.

Ο Μέσι, πάντως έδωσε κανονικά το παρών στην δεξίωση που ακολούθησε του γάμου, έχοντας την ευκαιρία να ευχηθεί στην κουνιάδα του για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X