ΑΕΚ Betsson: Όλα τα δεδομένα για αντι-Μάκλεμορ, Κουζμίνσκας και Καμπενγκέλε

ΑΕΚ Betsson: Όλα τα δεδομένα για αντι-Μάκλεμορ, Κουζμίνσκας και Καμπενγκέλε
Photo Credits: INTIME

Πολλά ανοικτά μέτωπα έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τον πρώτο γύρο της Basket League, αφού εκτός από την ήττα από το Περιστέρι και την 7η θέση στην κατάταξη, έχασε και τον Κουζμίνσκας για αρκετό καιρό. Πλέον θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το τι θα γίνει στην συνέχεια, καθώς ο Ιανουάριος έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια, ενώ προς το τέλος ξεκινάει και ο επόμενος γύρος του BCL.

Η Ένωση εδώ και αρκετό καιρό έλυσε την συνεργασία της με τον Μάκλεμορ, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του. Έχουμε αναφέρει ότι κοιτάζει κυρίως για έναν άσσο ή κόμπο γκαρντ που θα έρθει και θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ θα πρέπει να ταιριάζει στο στυλ που θέλει ο Ζοάν Πλάθα για το μπάσκετ που παίζει η ομάδα.

Η ΑΕΚ εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, πολλές από αυτές έχουν γίνει γνωστές, αλλά είτε δεν έχουν ικανοποιήσει, είτε ζητάνε περισσότερο χρόνο για να αποφασίσουν. Όπως και να έχει, στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι να έχει αποκτηθεί αυτός ο παίκτης και να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό στα Λιόσια.

Η περίπτωση του Κουζμίνσκας είναι πιο περίπλοκη, καθώς ο Λιθουανός δεν είναι απλά ένας παίκτης του ροτέισον, αλλά ο πιο σταθερός της παίκτης και ο βασικός πυλώνας της επιθετικής της φιλοσοφίας. Το διάστημα που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του, είναι περίπου 1.5 με δύο μήνες, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις κατάγματος, οπότε αναμένεται οριακά να επιστρέψει στο Φάιναλ-8 του Κυπέλλου που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Το πρόβλημα είναι, ότι δεν βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς ή στο τέλος της, για να αντικατασταθεί κανονικά ο παίκτης, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί κάποιος της αξίας και της ποιότητας του «Κούζμι». Η ΑΕΚ θα κοιτούσε για κάποιον που θα δεχόταν να έρθει με συμβόλαιο ενός μήνα, όμως και αυτό είναι δύσκολο, καθώς σπάνια θα δεχτεί παίκτης να φύγει από ομάδα για να πάει σε άλλη με μηνιαίο συμβόλαιο, ενώ αν είναι κάποιος ήδη ελεύθερος, σημαίνει ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα προσαρμογής, που στην περίπτωση της ΑΕΚ δεν υπάρχει.

Ιδανικά θα ήθελε έναν παίκτη να μπει αύριο και να παίξει. Υπήρξαν σκέψεις για τον Δημήτρη Αγραβάνη, που είναι ελεύθερος μετά τον τραυματισμό του, όμως οι πληροφορίες λένε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, οπότε δεν έχει και νόημα. Έτσι αν δεν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Κουζέλογλου αα αναβαθμίζεται για αυτό το διάστημα.

Τέλος, υπάρχει και το θέμα με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε και της επιθυμίας του για να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού. Ο Καναδός σέντερ, δείχνει να μην έχει το μυαλό του στην ομάδα, για αυτό στην ΑΕΚ, έχουν αρχίσει και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ψηλών κυρίως από την G-League, για να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εκκρεμότητα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, για να ξέρει και η ΑΕΚ πως να πορευτεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην ομάδα θέλουν απέναντι στον Ολυμπιακό, να έχουν πλήρη σύνθεση, είτε με τον Καμπενγκέλε, είτε χωρίς, με τις νέες μεταγραφές να μπορούν να αγωνιστούν.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X