Μπάγερν Μονάχου: Έδωσε 1,2 εκατ. ευρώ για στο ξενοδοχείο που έμενε

Ο Χάρι Κέιν μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν έβγαλε 1,2 εκατ. ευρώ για τον Κέιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, ο οποίος δείχνει το ταλέντο του σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ο Γερμανικός σύλλογος όμως έπρεπε να διευθετήσει και ένα ακόμη θέμα για να κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή του Κέιν στο Μόναχο. Αυτό ήταν η διαμονή του με τον Άγγλο από τον Σεπτέμβριο μέχρι πριν λίγες μέρες να μένει σε ένα ξενοδοχείο όπου η διανυκτέρευση κόστιζε 10.000 ευρώ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως για αυτό το διάστημα η Μπάγερν θα κληθεί να πληρώσει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ απλά και μόνο για τη διαμονή του Άγγλου φορ ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει βρει το σπίτι στο οποίο θα μείνει με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Κέιν μάλιστα θέλησε πριν φύγει να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με το προσωπικό του ξενοδοχείου στους οποίους έδωσε και μια φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X