Πέρασε και δεν ακούμπησε στην Μπαρτσελόνα - Κάνει «παπάδες» στην Αϊντχόφεν

Πέρασε και δεν ακούμπησε στην Μπαρτσελόνα - Κάνει «παπάδες» στην Αϊντχόφεν
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Λουκ Ντε Γιονγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις καλύτερες σεζόν διανύει η Αϊντχόφεν, καθώς έχει κάνει το απόλυτο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, «16 στα 16», ενώ πήρε και την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση του Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της στην επιθετική της γραμμή είναι ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε πρόσφατα και ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα αλλά δεν έπεισε και αποχώρησε έπειτα από μία σεζόν.

Ο λόγος για τον Λουκ Ντε Γιονγκ ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ολλανδική ομάδα έχοντας στο ενεργητικό του 19 γκολ και 9 ασίστ.

Ο 33χρονος φορ έγινε κάτοικος Ολλανδίας το καλοκαίρι του 2022 αντί ενός ποσού κοντά στα 3.000.000 ευρώ. Στην Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-2022 έχοντας 7 γκολ και 1 ασίστ σε 27 συμμετοχές.

Στο παρελθόν έχει περάσει με μεγάλη επιτυχιά και από την Σεβίλλη με την οποία εχει καταφέρει και κατακτήσει και το Europa League τη σεζόν 2019/20.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X