Λίβερπουλ: Οι «λύσεις ανάγκης» για αριστερό μπακ μετά τον τραυματισμό του Τσιμίκα

Κλοπ: «Τα αγόρια πάλεψαν για τον αδερφό τους»
Photo Credits: INTIME

Χωρίς αριστερό μπακ έμεινε πλέον η Λίβερπουλ μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (23/12) αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ καθώς ο Έλληνας μπακ έπεσε πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ μετά από σπρώξιμο του Σάκα και τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης περίπου τρεις μήνες.

Πλέον, η Λίβερπουλ έμεινε χωρίς αριστερό μπακ καθώς εκτός λόγω τραυματισμού στον ώμο βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβρη και ο Άντι Ρόμπερτσον και πλέον τα κουκιά για τους «Κόκκινους» είναι μετρημένα.

Άλλο αριστερό μπακ στο ρόστερ δεν υπάρχει οπότε ο Κλοπ καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην καθιέρωση του Τζο Γκόμες στη θέση, ο οποίος είναι κάτι σαν πασπαρτού καθώς παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας ή αν θα γίνει κάποια μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται πως τίθεται κάποιο θέμα μεταγραφής ενώ και ο Ρόμπερτσον αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τον ερχόμενο μήνα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X