Ανησυχία και στην Εθνική για Τσιμίκα – Οι πιθανοί αντικαταστάτες του στα μπαράζ

Ανησυχία και στην Εθνική για Τσιμίκα – Οι πιθανοί αντικαταστάτες του στα μπαράζ
Photo Credits: INTIME

Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέστη κάταγμα κλείδας στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός του Κώστα Τσιμίκα προκάλεσε σοκ στη Λίβερπουλ, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέστη κάταγμα κλείδας στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες. Ουσιαστικά δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί πριν από τον Απρίλιο και αναμένεται να χάσει τον αγώνα μπαράζ της Εθνικής με το Καζακστάν στις 21/3 στην OPAP Arena και τον τελικό των μπαράζ του Euro 2024 στις 26/3.

Αυτή η εξέλιξη προβληματίζει τον Γκουστάβο Πογέτ, που υπολογίζει τον Τσιμίκα ως βασικό για το αριστερό άκρο της άμυνας και θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι αυτός που θα αγωνιστεί, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με τη Νόριτς στην Championship.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κληθεί ακόμα ένας παίκτης που να αγωνίζεται σε αυτή τη θέση και επιλογές υπάρχουν. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος που αγωνίζεται φέτος στη Μόντσα είναι ένας παίκτης που έχει ξαναφορέσει το εθνόσημο και επί των ημερών του Πογέτ.

Στα υπόψη μπορεί να βρεθεί και το όνομα του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος παίζει φέτος στην Μπολόνια. Καλή σεζόν με την Πόγον Στέτσιν κάνει και ο Λενονάρτο Κούρτης, αν και δεν έχει κληθεί στην Εθνική από τον Ουρουγουανό τεχνικό.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X