Σενάρια για επιστροφή Επασί στη Λαμία

Σενάρια για επιστροφή Επασί στη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Ο Ντεβίς Επασί φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας από τον Γενάρη του 2020 μέχρι το καλοκαίρι του 2021 προτού φύγει για τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντεβις Επασί δεν παίζει στην Abha της Σαουδικής Αραβίας και στο Καμερούν έκαναν την εμφάνιση τους σενάρια για επιστροφή στη Λαμία.
Ένας φίλος όχι και από τα πολύ παλιά δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Λαμία.

Ο λόγος για τον Ντεβίς Επασί που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας από τον Γενάρη του 2020 μέχρι το καλοκαίρι του 2021 προτού φύγει για τον ΟΦΗ από τον οποίο αποχώρησε ένα χρόνο μετά με μεταγραφή για τη Σαουδική Αραβία έχοντας συμπληρώσει μία πενταετία στην Ελλάδα.

Ο διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Abha SC στη Σαουδική Αραβία, αφού δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του φέρεται να βρίσκεται στα πρόθυρα του τερματισμού του συμβολαίου του με τον σαουδαραβικό σύλλογο.

Η ιστοσελίδα actucameroun.com προχώρησε ακόμη περισσότερο τονίζοντας ότι η Λαμία και η Κόνιασπορ από την Τουρκία θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πάντως, έχει δώσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα της Λαμίας στον Μολδαβό Αλεξέι Κοσέλεφ (14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X