ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα περιμένει επιστροφές το 2024 - Οι 5 παίκτες που ειναι καλύτερα

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα περιμένει επιστροφές το 2024 - Οι 5 παίκτες που ειναι καλύτερα
Photo Credits: INTIME

Ποιους περιμένει να δει ο Ματίας Αλμέιδα να επιστρέφουν μετά την άδεια των Χριστουγέννων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK δεν κατάφερε να πάει με χαμόγελα στην διακοπή των Χριστουγέννων λόγω των αυτοχειριών με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό σε Αγρίνιο και Σέρρες. Ωστόσο, το τετραήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Ματίας Αλμέιδα έχει στόχο να αδειάσει το μυαλό τους και να επιστρέψουν με περισσότερη συγκέντρωση για να διεκδικήσουν το νταμπλ μιας και ακόμα οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ κοντά στην κορυφή.

Οι εκτός έδρας γκέλες ήρθαν μέσα από δύσκολες συνθήκες για την Ένωση η οποία παρουσίασε παθογένειες που δεν είχαμε δει ξανά ως τώρα. Ενώ, η έλειψη πολύ βασικών παικτών με τραυματισμούς έχει στοιχίσει στην ομάδα του Αλμέιδα. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά ένα δεδομένο πως ο Αργεντινός στερήθηκε πολύ σημαντικά γρανάζια της «μηχανής» του.

Πλέον, ο Αλμέιδα περιμένει επιστροφές για την επιστροφή στην δράση στις 3 Ιανουαρίου με τον Βόλο. Πληροφορίες αναφέρουν πως καλύτερα είναι αυτή τη στιγμή οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ροντόλφο Πισάρο και Νόρντιν Άμραμπατ.

Οι παίκτες παίκτες της Ένωσης θα δοκιμάσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς από την Τρίτη, όταν  και θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να προετοιμαστούν για τα παιχνίδια που έρχονται και τότε θα φανεί αν πράγματι θα είναι σε κατάσταση να δηλώσουν «παρών» στον Ματίας Αλμέιδα.

Από την άλλη, την αποθεραπεία τους αναμένεται να συνεχίσουν ο Έκι Πόνσε, ο Αλεξάντερ Κάλενς και ο Σέρχιο Αραούχο οι οποίοι δεν είναι ακόμα κοντά στην επιστροφή.

Με το νέο έτος, η ΑΕΚ έχει πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Μετά το ματς με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 7 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στις 10 Ιανουαρίου παίζει με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X