Η Τσέλσι χρειάζεται 180 εκατ. ευρώ για να πάρει δυο παίκτες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Τσέλσι χρειάζεται 180 εκατ. ευρώ για να πάρει δυο παίκτες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική αναμένεται να είναι η… εκ Πορτογαλίας ενίσχυση της Τσέλσι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εάν επαληθευθεί το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Evening Standard».

Οπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, η διοίκηση των Λονδρέζων έχει ήδη επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου να αποκτήσει τον αμυντικό, Ουσμάν Ντιομάντ και τον επιθετικό, Βίκτορ Γιοκέρες.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσιεύμα, οι διοικούντες τον πορτογαλικό σύλλογο, αξιώνουν για την «διπλή» μεταγραφή ένα ποσό της τάξης των 180 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η Σπόρτινγκ απέρριψε την πρώτη πρόταση των «μπλε» για τον Ντιομάντ, αποσαφηνίζοντας ότι τον παραχωρούν, μόνο εφ’ όσον καταβληθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που είναι 80 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για την περίπτωση του Γιοκέρες, ο οποίος έχει στο συμβόλαιο του, ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμύρια ευρώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X