Εναντίον της European Super League ο Πετί: «Ποιον κοροϊδεύει ο Πέρεθ;»

Εναντίον της European Super League ο Πετί: «Ποιον κοροϊδεύει ο Πέρεθ;»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση εναντίον της European Super League πήρε ο Εμανουέλ Πετί.

Η πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που επί της ουσίας επιτρέπει την δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στον ποδοσφαιρικό κόσμο, που όπως φαίνεται έχει… χωριστεί στους υπέρμαχους και στους επικρτικές αυτής της προοπτικής.

Στην δεύτερη κατηγορία, ανήκει και ο Πετί, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή του 1998, να δηλώνει ξεκάθαρα την θέση του:

«Ποιόν κοροϊδεύει ο Φλορεντίνο Πέρεθ; Σε βίντεό του, εμφανίζεται μπροστά στα τρόπαιά του, φτύνει την UEFA, αλλά χρησιμοποιεί αυτό που του επέτρεψε να κτίσει τον θρύλο αυτού του συλλόγου. Κανείς δεν του είπε ‘ωχ μπαμπά, στην πραγματικότητα είναι της UEFA!’. Ελπίζω ότι θα εφαρμόσουν αυτό το έργο για να δουν πόσο γελοίο γίνεται. Τους εύχομαι καλή τύχη για να αντιμετωπίσουν την αντίδραση των φιλάθλων τους και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αυτά τα τρία πρωταθλήματα με 64 συλλόγους. 64 σύλλογοι; Δηλώνω ότι εάν συμβεί αυτό, θα πάψω να έχω άμεση ή μακρινή σχέση με το ποδόσφαιρο».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X