Ο Χουλιάν Άλβαρες στα 23 του έχει κατακτήσει κάθε πιθανό τίτλο!

Ο Χουλιάν Άλβαρες στα 23 του έχει κατακτήσει κάθε πιθανό τίτλο!
Photo Credits: INTIME

Ο Χουλιάν Άλβαρες έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πρόσθεσε ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή του φτάνοντας συνολικά τους 14 τίτλους μέσα σε μόλις τρία χρόνια!

Ο Χουλιάν Άλβαρες έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, αφού με δύο γκολ οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πλέον, στα 23 του χρόνια ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει… τερματίσει το ποδόσφαιρο, αφού έχει κατακτήσει κάθε πιθανό τίτλο, με το Carabao Cup να είναι το μόνο που λείπει από την συλλογή του Άλβαρες.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Αργεντινός έχει κατακτήσει την Premier League, το Champions League, το FA Cup, το UEFA Super Cup και το FIFA Club World Cup με την Μάντσεστερ Σίτι.

Την Primera Division (2021), το Copa Argentina (2019), το Supercopa Argentina (2019), το Trofeo de Campeones (2021), το Copa Libertadores (2018) και το Recopa Sudamericana (2019) με την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή, κατακτώντας και το Copa America με την «Αλμπισελέστε»!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X