Ποντιακά κάλαντα στο μέγαρο της Aegean Oil για τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού (VIDEO)

Ποντιακά κάλαντα στο μέγαρο της Aegean Oil για τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ευχές για υείαν, ευλοΐαν και καλοχρονίαν στον πρόεδρο Δημήτρη Μελισσανίδη, την οικογένειά του και το προσωπικό του ομίλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για Αυτόν που γεννήθηκε και έφερε χαρά στον κόσμο ψάλλουν για μια ακόμα χρονιά οι Πόντιοι, δίνοντας την ευχή για «υείαν» και προσθέτοντας την ευλοΐαν και την καλοχρονίαν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου είπαν μέλη της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, μεταξύ άλλων, στο προσωπικό της Aegean Oil, της Ναυτεμπορικής, του pontosnews.gr και στον Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά, στα κεντρικά γραφεία στον Πειραιά.

Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά, από το Παιδικό Χορευτικό και από το Παιδικό Εργαστήρι του Πόντου, το οποίο λειτουργεί στην Ένωση υπό τον καθοδήγηση της Χρυσούλας Ξαντινίδου και της Ελένης Αναγνώστου. Μάλιστα, αφιέρωσαν και ένα τετράστιχο στα ποντιακά, στέλνοντας τις δικές τους ευχές.

Και φυσικά, στον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν αρνήθηκαν να χορέψουν, με φόντο την ποντιακή λύρα που βρίσκεται στο λόμπι της εταιρείας του, ένα έργο του Παναγιώτη Τανιμανίδη.

ΠΗΓΗ: pontosnews.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X