Ο Χάαλαντ νίκησε ακόμα και τον Φερστάπεν

Ο Χάαλαντ νίκησε ακόμα και τον Φερστάπεν
Photo Credits: INTIME

Ούτε ο κυρίαρχος Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν κατάφερε να σταματήσει τον φοβερό Νορβηγό της Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαξ Φερστάπεν στο 2023 πραγματοποίησε φανταστική σεζόν στη Formula 1. Ο Ολλανδός ήταν πρωταγωνιστής σε κάθε αγώνα και τελείωσε τη χρονιά με 19 νίκες σε 22 Grand Prix και μία σειρά από τρομερά ρεκόρ. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν φυσικά η κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου τίτλου του.

Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό ώστε να τον τοποθετήσει ψηλότερα από τον εντυπωσιακό Έρλινγκ Χάαλαντ. O επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το βραβείο «World Sports Star of the year» στα βραβεία του BBC.

Στην περασμένη χρονιά σκόραρε 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ «έσπασε» το ρεκόρ αριθμού γκολ σε μία σεζόν στην Premier League. Επιπλέον, κατάφερε μαζί με τους συμπαίκτες του να κατακτήσουν το τρεμπλ: Premier League, Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) και Champions League.

Άλλοι αθλητές που ήταν υποψήφιοι για το βραβείο ήταν οι: Αϊτάνα Μπονμάλτ, η οποία κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα στο γυναικείο ποδόσφαιρο, η Σιμόν Μπάιλς, αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς και ο παίκτης ράγκμπι Σίγια Κολίσι.

Ο Φερστάπεν έχασε την ευκαιρία με την απώλεια αυτού του βραβείου να μπει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, αφού από οδηγούς της F1 μόνο οι Νίκι Λάουντα και Σεμπάστιαν Φέτελ έχουν αναδειχθεί «World Sports Star of the year» στα βραβεία του BBC.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X