Λουτσέσκου: «Θα μπορούσα να αναλάβω τη Στεάουα αλλά όχι τώρα»

Λουτσέσκου: «Θα μπορούσα να αναλάβω τη Στεάουα αλλά όχι τώρα»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Λουτσέσκου για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Ρουμανία και στις πιθανότητες να αναλάβει τη Στεάουα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η σχέση που έχει δημιουργήσει ο Ρασβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερη, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλει και πολύ αν τους… πουλήσει όπως έχει δείξει και στο παρελθόν.

Ο Λουτσέσκου δήλωσε στη «fanatik.ro» ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή του και ότι αυτό δεν θα αλλάξει. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Ρουμανία και στις πιθανότητες να αναλάβει τη Στεάουα, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να τονίζει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί, ωστόσο όχι τη δεδομένη στιγμή.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και θα παραμείνει γιατί είναι απίστευτη εμπειρία που ζω εδώ. Δεν το έζησα, εξακολουθώ να το ζω», δήλωσε για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου.

«Είμαι Ρουμάνος προπονητής, ανήκω στη Ρουμανία. Δεν συζητάω όμως για κανένα σύλλογο ή μπορούμε να συζητήσουμε για όλους τους συλλόγους στη Ρουμανία για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε για το αν θα προπονούσατε την Στεάουα. Δεύτερον, ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω και στη Ρουμανία.

Τώρα δεν είναι η ώρα γιατί είμαι σε ανοδική πορεία, είμαι επιτυχημένος, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι. Έχω την ευκαιρία να δουλέψω έξω και αυτό με βοηθά να εξελιχθώ ως άνθρωπος και επαγγελματικά. Ζω ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Το να είσαι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω αν δεν κάνω ένα σακίδιο για να γυρίσω όλο τον κόσμο», τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην πατρίδα του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X