Ενοχλήσεις στη μέση ο Τσιτσιπάς (VIDEO)

Ενοχλήσεις στη μέση ο Τσιτσιπάς (VIDEO)

Φαίνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι 100% έτοιμος, μετά τον πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ATP Finals στο Τορίνο λόγω του τραυματισμού και στη συνέχεια δεν έπιασε ρακέτα για περίπου πέντε εβδομάδες.

Λίγο μετά τις πρώτες προπονήσεις του στο Ντουμπάι, ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι για το World Tennis League και στο χθεσινό ντεμπούτο του στο φιλικό τουρνουά υπήρξαν στιγμές που φάνηκε ότι οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει.

Η επίσημη έναρξη της σεζόν είναι σε σχεδόν δύο εβδομάδες, ενώ το Australian Open ξεκινάει στις 14 Ιανουαρίου, οπότε είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για την ετοιμότητά του.

Σήμερα, πάντως, θα ξαναμπεί στο court για να αγωνιστεί και πάλι σε δύο σετ διπλού, με συμπαίκτες την Πάουλα Μπαδόσα και τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αντίστοιχα.

Η ομάδα του, οι Kites, θα παίξουν με τους Falcons των Τέιλορ Φριτζ και Έλενα Ριμπάκινα.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X