Euroleague: Σερί θέλει να χτίσει ο Παναθηναϊκός - Πρόωρος «τελικός» για τον Ολυμπιακό

Euroleague: Σερί θέλει να χτίσει ο Παναθηναϊκός - Πρόωρος «τελικός» για τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της Παρασκευής (22/12) για την 16η αγωνιστική της Euroleague. O Oλυμπιακός ταξιδεύει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν (20:45) σε μια αναμέτρηση που έχει το… πρέπει για τους ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να ρεφάρει την ήττα από την Βίρτους Μπολόνια και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και φέρει και πάλι σε ισορροπία το ρεκόρ του, καθώς σε ενδεχόμενη ήττα θα απομακρυνθεί περισσότερο από 8άδα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποια απουσία, σε αντίθεση με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο που δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νάντο Ντε Κολό.

Από την αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο (21:45( στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Οι πράσινοι προέρχονται από το απίθανο διπλό στην έδρα της Μονακό, ωστόσο την δεδομένη στιγμή καλούνται να ρίξουν τους τόνους και να φύγουν με το διπλό από την Ιταλία, γεγονός που θα τους εκτοξεύσει στην βαθμολογία.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πέρα του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ετόρε Μεσίννα έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, καθώς Λο και Μίροτιτς είναι τραυματίες και θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X