Προκαλούν: Μιλά ο Ρέτσος για αδικία του Ολυμπιακού!

Προκαλούν: Μιλά ο Ρέτσος για αδικία του Ολυμπιακού!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός μιλάει για... αδικία μέσω του Παναγιώτη Ρέτσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος γίνεται… Σωκράτης. Με την χειρότερη δυνατή έννοια.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πριν λίγες ώρες και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Ρέτσος στις δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία λέγοντας πως υπήρχαν… τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις για πέναλτι που δεν είδαν οι διαιτητές.

Πριν μερικούς μήνες ήταν ο Σωκράτης που έβγαινε μπροστά και «κλαιγόταν» για τη διαιτησία. Αφού τον έφαγαν, τώρα βγάζουν μπροστά τον Ρέτσο.

Οι δηλώσεις του Ρέτσου:

Για τους δύο χαμένους πόντους: «Ήταν δύσκολο ματς. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ αμυντικό ποδόσφαιρο, αρκετό δύσκολο να σπάσουμε την άμυνα. Είχαμε φάσεις και ευκαιρίες. Είδαμε δύο τρεις υποψίες για πέναλτι, που ίσως δεν κοιτάχτηκαν καν στο VAR, κάποιες καθυστερήσεις, η άλλη ομάδα ήταν κατανοητό να της κάνει, αλλά ο διαιτητής θα πρέπει να το ελέγξει, ίσως με περισσότερες καθυστερήσεις. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δυσαρεστεί γιατί θα θέλαμε τους βαθμούς και να έχουμε καλύτερη θέση στη βαθμολογία».

Για το αν τους πείραξε το μυαλό: «Σαν ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μας χαλάνε. Με τους καινούργιους κανόνες, δεν ξέρω αν παίζει η δικιά μου ομάδα με διαφορετικούς κανόνες, αλλά με τους συγκεκριμένους κανόνες εν έτει 2023 θα έπρεπε να παρθούν διαφορετικά μέτρα, περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων, έναν έλεγχο από το VAR .

Κατανοητά πράγματα δηλαδή, όχι τίποτα τρελό. Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τέτοια πράγματα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει δρόμος ακόμη, υπάρχει καινούργιος προπονητής, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Κοιτάμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά γι’ αυτό το ματς, εφόσον πέρασε».

Για το τι κάνει διαφορετικά ο Ολυμπιακός: “Έχουμε λίγο διαφορετικό σύστημα, πρέπει αν δουλευτούν κάποιες λεπτομέρειες και στην άμυνα και στην επίθεση. Είμαστε σε καλό δρόμο, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν κάποιες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα και πιστεύω θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι, για να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο, να κερδίσουμε τη Λαμία και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για τον Καρβαλιάλ: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά, με λεπτομέρεια σε κάποια τακτικά κομμάτια, κάτι που χρειαζόμασταν αμυντικά. Στην επίθεση είμαστε πιο κόμπακτ, παίζουμε πιο οργανωμένα, μερικές φορές πιο απλά. Σε συνδυασμό με την ατομική ποιότητα που έχουμε στους μεσοεπιθετικούς, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Δεν θέλω αν δηλώσω κάποια περαιτέρω, να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, γιατί και εμείς ομάδας είμαστε και εμείς παίζουμε, και εμείς θέλουμε να κάνουμε και να παίζουμε στα ίσα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X