Μακάρι να έφταιγε μόνο ο Αθανασιάδης, αλλά…

Μακάρι να έφταιγε μόνο ο Αθανασιάδης, αλλά…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ύστερα από τη νέα μεγάλη πίκρα, αυτή τη φορά στις Σέρρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς η ευθύνη του Αθανασιάδη είναι τεράστια. Ούτως ή άλλως, δεν βλέπω πως μπορεί ψυχολογικά ο ίδιος να σηκώσει κεφάλι μετά το σημερινό, και να υπερασπιστεί ξανά την εστία της ΑΕΚ. Ήταν φανερό ότι δεν είχε ψυχολογία πριν, πόσο μάλλον τώρα, που είναι ράκος.

Ωστόσο, αν η ομάδα και το όλο περιβάλλον της, ρίξει όλο το ανάθεμα μόνο στον Αθανασιάδη, φοβάμαι ότι η επόμενη «στραβή» θα έρθει για να την τιμωρήσει και να της πει ότι υπάρχουν κι άλλα κακώς κείμενα στην ομάδα. Και στην επόμενη «στραβή», μπορεί και να μην υπάρχει… επιστροφή.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα χρονικό σημείο, που σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, μάς ξυπνάει εφιάλτες της προ – Αλμέιδα εποχής. Όταν την Δευτέρα προηγείται στο Αγρίνιο με 0-2 και ισοφαρίζεται από τον Παναιτωλικό σε 2-2 και… καπάκια την Πέμπτη, προηγείται δύο φορές του Πανσερραϊκού και ισοφαρίζεται πάλι σε 2-2, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, είναι πρόβλημα, που δεν μπορεί να αφορά μόνο στον τερματοφύλακα. Και να θυμίσω επίσης, ότι πριν από το 2-2 με το εγκληματικό λάθος του Αθανασιάδη, υπήρξαν περιπτώσεις που έπρεπε να γίνει και δεν έγινε το 1-3, με την ΑΕΚ να παίζει με αριθμητικό πλεονέκτημα για 30 ολόκληρα λεπτά.

«Δώρο» 8+3=11 βαθμοί

Όταν έχεις κάνει «δώρο» οχτώ βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, όπου οι δύο είναι με τον Πανσερραϊκό, ο ένας με την Κηφισιά και ο άλλος με τον Παναιτωλικό, είναι πρόβλημα για το οποίο δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο ο γκολκίπερ σου. Και δεν προσμετρώ την ήττα από τον ΟΦΗ, που αν δεν κάνω λάθος την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, έχει να δει χαρά από τότε που νίκησε την ΑΕΚ.

Με την ΑΕΚ, τα έχουμε ζήσει όλα και προφανώς απείρως χειρότερα από αυτό που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Θα τα πούμε και τις επόμενες ημέρες. Στο μόνο που έχω να σταθώ, είναι στο ότι το μεγαλύτερο και πιο ασυγχώρητο λάθος, θα το κάνουμε, αν πιστέψουμε ότι φταίει για όλα, μόνο ο Αθανασιάδης.

Υπάρχει θολωμένο μυαλό σε όλους μέσα στην ομάδα, υπάρχει και σε εμάς, χρειάζεται να ηρεμήσουμε όλοι μας. Χρόνια Πολλά με υγεία και όλα τα καλά στον Ματίας μας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X