Κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και επίσημα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και επίσημα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ
Photo Credits: INTIME

Με ελληνικό διαβατήριο πλέον για τον Μήτρου-Λονγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου είναι και επίσημα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Καναδός γκαρντ, τον οποίο απέκτησε ο Ολυμπιακός πριν από ένα μήνα (21-11-23), μπορεί να αγωνίζεται στους «ερυθρολεύκους» χωρίς να πιάνει θέση ξένου.

Έτσι, οι Πειραιώτες δήλωσαν στον ΕΣΑΚΕ τον 30χρονο άσο, του οποίου η μητέρα είναι Ελληνοκαναδή, και ο Μήτρου-Λονγκ έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται κανονικά στην Basket League, στην οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς της προσεχούς Κυριακής (24-12-23, 15:00) με τον Απόλλωνα Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague, στην οποία θα μπορεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την έναρξη του β΄ γύρου, αρχής γενομένης από τη συνάντηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (2-1-24).

Τον Οκτώβριο (10/10) είχε πάρει ελληνικό διαβατήριο και ο αδελφός του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Ελάιτζα, ο οποίος πλέον δεν λογίζεται ως ξένος στο ρόστερ του Περιστερίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X