Αντετοκούνμπο: Αμφίβολος για την αποψινή μάχη με τους Μάτζικ

Αντετοκούνμπο: Αμφίβολος για την αποψινή μάχη με τους Μάτζικ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι σίγουρος ώστε να αγωνιστεί απόψε κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι στο αέρα αυτή την στιγμή για τον πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στους βελτιωμένους φέτος Ορλάντο Μάτζικ.

Ο 28ος αγώνας των Μπακς στην κανονική περίοδο θα είναι ο έκτος σερί εντός. Το μεγαλύτερο σερί αγώνων στο Μιλγουόκι ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/12 στις 03:00) με αντίπαλο τους Ορλάντο Μάτζικ, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζεται αμφίβολος εξαιτίας ενός προβλήματος στο δεξί πέλμα.

Ο Greek Freak είναι αμφίβολος, άρα βρίσκεται περίπου στο 50-50, με την κατάστασή του να εκτιμάται συνεχώς όσο πλησιάζουμε προς το τζάμπολ της αναμέτρησης. Θυμίζουμε πως doubtfull σημαίνει περίπου 25-75 και probable περίπου 75-25. Ο Αντετοκούνμπο έχει χάσει μόλις έναν αγώνα φέτος, μετράει 30.6 πόντους (65% στο δίποντο), 11.1 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 34.7 λεπτά.

Δεδομένα εκτός θα είναι ο Τζέι Κράουντερ που αναμένεται να επιστρέψει σε 2-4 εβδομάδες και οι Μάρκους Μπόλντεν, ΤάιΤάι Ουάσινγκτον, Λιντέλ Γουίγκιντον, Κρις Λίβινγκστον που βρίσκονται στους Ουισκόνσιν Χερντ της G-League.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X