Γκαρσία για Αλμέιδα: «Οι καλοί άνθρωποι δεν κρίνονται από το χρώμα της φανέλας»

Γκαρσία για Αλμέιδα: «Οι καλοί άνθρωποι δεν κρίνονται από το χρώμα της φανέλας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σκληρή δουλειά που έχουν… ρίξει, έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος τελείωσε με σχόλιο για τον Ματίας Αλμέιδα και την καλή σχέση που έχουν οι δύο τεχνικοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

«O πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος. Πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ήμασταν σε ένα καλό μομέντουμ όταν ήταν να παίξουμε με τον Βόλο ΝΠΣ, αλλά το ματς αναβλήθηκε. Μετά προέκυψαν αρκετές απουσίες λόγω καρτών. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέρα με τη μέρα. Δεν μας βοηθάει το γεγονός ότι δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε πολλά προβλήματα να διορθώσουμε.

Μπράβο στους παίκτες μου. Έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και αξίζουν να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα.

Με τις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πως δεχόμαστε αρκετά γκολ, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως στα τελευταία ματς ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Οι ομάδες που είναι στις χαμηλές θέσεις είναι αρκετά ανταγωνιστικές.

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Οι καλοί άνθρωποι δεν κρίνονται από το χρώμα της φανέλας. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά επαγγελματίες. Είμαστε φίλοι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X