Λούτον: Ο Λόκιερ πήρε εξιτήριο και συνεχίζει την αποκατάσταση από το σπίτι του

Λούτον: Ο Λόκιερ πήρε εξιτήριο και συνεχίζει την αποκατάσταση από το σπίτι του
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Μπόρνμουθ, πήρε την Τετάρτη (20/12) εξιτήριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Μπόρνμουθ, πήρε την Τετάρτη (20/12) εξιτήριο και θα συνεχίσει την αποκατάστασή του από το σπίτι.

Ευχάριστα νέα για τον Τομ Λόκιερ, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συνεχίσει από το σπίτι την αποκατάστασή του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Θυμίζουμε πως ο αρχηγός της Λούτον στον αγώνα με την Μπόρνμουθ το περασμένο Σάββατο (16/12) για τη 17η αγωνιστική της Premier League κατέρρευσε στο 60ο λεπτό, με το ματς να διακόπτεται οριστικά.

Η Λούτον ενημέρωσε πως από την Τετάρτη (20/12) ο 29χρονος αναρρώνει στο σπίτι του: “Είμαστε ευγνώμονες που σας ενημερώνουμε πως ο αρχηγός μας Τομ Λόκιερ έχει ξεκινήσει μια περίοδο αποκατάστασης από την άνεση του σπιτιού του, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη”.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X