«Κοιτάζει τον Ιωαννίδη η Σέλτικ»

«Κοιτάζει τον Ιωαννίδη η Σέλτικ»
Photo Credits: INTIME

Γράφουν για Ιωαννίδη και Σέλτικ οι Σκωτσέζοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με μέσα από την Σκωτία, η Σέλτικ τσεκάρει την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη για την ενίσχυση της επίθεσής της.

Το σκωτσέζικο μέσο «The Celtic Bhoys» ανέφερε πως υπάρχει έντονη φημολογία στην Σκωτία για ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της «Bild», που τον έβαλε στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης, σήμερα το όνομα του 23χρονου ποδοσφαιριστή άλλαξε χώρα, αλλά όχι και ήπειρο, κι έπαιξε στα ρεπορτάζ της Σέλτικ.

Οι «Κέλτες» δεν είναι ικανοποιημένοι από την παραγωγικότητα των επιθετικών τους, Φουρουχάσι και Χιεόν-Γκιού και θέλουν τον Γενάρη να προσθέσουν μία ακόμη επιλογή στην επιθετική τους «φαρέτρα», με τον Ιωαννίδη να είναι από τους παίκτες που τσεκάρουν.

Ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση την φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει 14 γκολ και δώσει έξι ασίστ για τον Παναθηναϊκό σε 26 παιχνίδια, κάνοντας ταυτόχρονα πολύ καλές εμφανίσεις και με την Εθνική Ελλάδος, στην οποία άρχισε να καθιερώνεται.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X