Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (21/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (21/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ (17:00): Πέντε ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη για τον Πανσερραϊκό και τέσσερις ήττες. Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια του, έπαιξε παθητικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιλογή ωστόσο που δεν του βγήκε, καθώς με 34% κατοχή και μόλις 0.23 xG δεν είχε απάντηση στο γκολ του Ελ Αραμπί από το 65′. Προσπάθησε να κρατήσει τη συνοχή του πίσω από τη μπάλα και να χτυπήσει στην κόντρα, εντούτοις δεν βρήκε χώρους για να απειλήσει. Σε μάλλον κακή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, με εξαίρεση τη νίκη 2-0 στην Τρίπολη επί του Αστέρα για το Κύπελλο. Η παραμονή ωστόσο είναι ο βασικός στόχος και οι ομάδες της ουράς πλησιάζουν πλέον σιγά σιγά, αυξάνοντας την πίεση. Εκτός αποστολής οι Χοβάν, Στάικος, Τσαγκαλίδης, Γούλερι καθώς και οι Στίνα, Κολομπίνο. Ποιοτική προσθήκη με την απόκτηση του Ουάρντα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ (17:00): Έφαγε τα μούτρα της η ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Και με ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο. Πήρε προβάδισμα μόλις στο 2′ με τον Λιβάι και ο Ελίασον στο 14′ της έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Όλα έδειχναν μια άνετη επικράτηση, ωστόσο η εξέλιξη ήταν αναπάντεχη. Ο Παναιτωλικός πρώτα μείωσε με τον Ζοάο Πέδρο (37′) και μετά ισοφάρισε, με τον Μπαλντασάρα (65′) να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Έτσι, η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει στην κορυφή και εξακολουθεί να κυνηγάει στη βαθμολογία. Ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό, στο -1 από τον ΠΑΟΚ καθώς και το -3 από τον Παναθηναϊκό (ματς παραπάνω). Πολλά τα προβλήματα του Αλμέιδα για τις Σέρρες. Σιντιμπέ, Αραούχο, Πινέδα, Πόνσε, Στάνκοβιτς, Άμραμπατ, Πισάρο καθώς και Κάλενς είναι εκτός αποστολής.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30): Θρίαμβος για τον Ατρόμητο στο 3-2 επί του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι! Και μάλιστα με ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι απάντησαν με τρία γκολ σε αυτό του Ιωαννίδη, που άνοιξε και έκλεισε το σκορ. Με 29% κατοχή, τέσσερις τελικές on target και 1.00 xG, ο Ατρόμητος βρήκε τρόπο να πολλαπλασιάσει το αποτέλεσμα της δημιουργίας του. Κυρίως γιατί πέτυχε σε κακή μέρα τον Μπρινιόλι και γενικά την ανασταλτική λειτουργία των «πρασίνων». Έτσι οι Περιστεριώτες τρέχουν πλέον αήττητο σερί οκτώ αγώνων με τον Ίλιτς στον πάγκο! Με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες καθώς και ισάριθμες νίκες. Από το άγχος της παραμονής, ο Ατρόμητος ίσως πλέον μπορεί να δει ακόμη και την 6η θέση. Αν και βασικός στόχος παραμένει μια ξέγνοιαστη σεζόν. Χωρίς Καμαρά, Κούντε και Ασεβέδο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30): Αντιμετώπισε δυσκολίες στην έδρα του Πανσερραϊκού, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποδράσει με τρίποντο στις αποσκευές του. Με 66% κατοχή μπάλας, καθώς και 1.82 xG, οι Πειραιώτες βρήκαν αυτό που ζητούσαν στο 65′ δια ποδός Ελ Αραμπί που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Στα θετικά το γεγονός πως η ομάδα του Καρβαλιάλ εμφάνισε σοβαρό πρόσωπο ανασταλτικά μετά από καιρό. Κρατώντας τους γηπεδούχους στο φτωχό 0.23 xG. Πολύ σκληρή η μάχη του τίτλου, έτσι ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα πολύτιμο τρίποντο στο Περιστέρι για να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Τιμωρημένος ο Φορτούνης, ενοχλήσεις για τον Ελ Αραμπί, εκτός ωστόσο και ο Καμαρά ελέω προσωπικού προβλήματος. Μπιελ και Αλεξανδρόπουλο ετοιμάζει ο Καρβαλιάλ για ενδεκάδα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X