Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Super League (21/12)

Νίκη στις Σέρρες για την ΑΕΚ γιατί... πρέπει και για δώρο στον Αλμέιδα! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τρία δυνατά διπλά σε Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 15:00

Από την στιγμή που «κατέφερε» να δεχθεί τέσσερα γκολ από την Κηφισιά ο ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολα να απέφευγε την ήττα με 4-2 στην Καισαριανή. Αποτέλεσμα που έφερε εξελίξεις στον πάγκο του συλλόγου, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναλαμβάνει αντί του Θανάση Στάικου. Τι και αν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ ο Παναιτωλικός με 2-0 κόντρα σε μια αντίπαλο όπως η ΑΕΚ, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στο τέλος πανηγύρισε ένα πολύτιμο 2-2.Κάθε πόντος κρίνεται καθοριστικός στην προσπάθεια παραμονής για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που επιδεικνύει τελευταία ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ντεμπούτο Μιχάλη Γρηγορίου στον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό το γεγονός μπορεί να δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πάμε με τον 1.

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 17:00

Ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι έκρινε την αναμέτρηση της Δευτέρας για τον Πανσερραϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα 1-0. Ένα αποτέλεσμα που ενδεχομένως θα μπορούσε να αποφύγει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Μέσα από τα χέρια της έχασε ένα πολύτιμο τρίποντο η ΑΕΚ μέσα στο Αγρίνιο, όταν προηγήθηκε με 2-0 του Παναιτωλικού, όμως πλήρωσε και πάλι τα αμυντικά της κενά στην συνέχεια για το τελικό 2-2. Όχι και τόσο συγκεντρωμένη στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού της αυτό το διάστημα, που της έχει κοστίσει τόσο σε κάποιες απώλειες.

Προγνωστικό στοιχήματος: Πάμε με το 2 γιατί υπάρχει το «πρέπει» στην ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X