Novibet: Βγάζει αντίδραση με γκολ, Λιβάι και ταμείο!

Novibet: Βγάζει αντίδραση με γκολ, Λιβάι και ταμείο!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό (17:00) και είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό (17:00) και είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να στείλει μήνυμα… κορυφής προς πάσα κατεύθυνση.

Απουσίες, λάθη, κούραση: Το «παζλ» δεν ευνοεί την ΑΕΚ, όμως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ζουν έτσι και ο «Δικέφαλος» του Ματίας Αλμέιδα επιβάλλεται να δει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό σαν τελικό. Η «Ένωση» αφήνει πίσω της το 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ετοιμάζεται για μία μάχη στην οποία φυσικά θα είναι το ισχυρό φαβορί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ΑΕΚ είναι πολύ ανώτερη από τον αντίπαλό της και είναι δεδομένο πως τα… γκάζια του Αλμέιδα θα δημιουργήσουν επιθετική διάθεση από το 1ο λεπτό. Η ποιότητα στην επίθεση δεν αμφισβητείται και το διπλό από το ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Εκτός από το τρίποντο, ο «Δικέφαλος» έχει ανάγκη να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην αμυντική του λειτουργία. Η ΑΕΚ έχει «πληγωθεί» φέτος αρκετές φορές από εύκολα λάθη και είναι ξεκάθαρο πως ο Αλμέιδα περιμένει από την ομάδα του να «καθαρίσει» το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για την εστία του Αθανασιάδη. Το ενδεχόμενο για νίκη των «κιτρινόμαυρων» χωρίς να δεχτούν γκολ βρίσκεται στο 1.97.

Το βάρος στην επίθεση θα πέσει για ακόμα μία φορά στον Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ έχει επιστρέψει στο 100% μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και θέλει να συνεχίσει το σερί, μετά τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άγιαξ και στον Παναιτωλικό. Οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού δύσκολα θα βρουν απαντήσεις στο… πρόβλημα και ένα γκολ από τον Γκαρσία συνοδεύεται με απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X