Ίντερ: Ο Κουαδράδο χειρουργήθηκε στον αχίλλειο τένοντα με επιτυχία

Ίντερ: Ο Κουαδράδο χειρουργήθηκε στον αχίλλειο τένοντα με επιτυχία
Photo Credits: INTIME

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Κουαρδάδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κολομβιανός διεθνής επιθετικός μέσος της Ίντερ, Χουάν Κουαδράδο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του αχίλλειο τένοντα, ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, η οποία δεν διευκρίνισε τη διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του. «Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή Λάσε Λεμεπαίνεν στο Τούρκου της Φινλανδίας, πήγε τέλεια», ανέφερε η Ίντερ.

Ο 35χρονος επιθετικός μέσος «θα ακολουθήσει πλέον πρόγραμμα αποκατάστασης τις επόμενες εβδομάδες», πρόσθεσε η Ίντερ χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, θα μπορούσε να επιστρέψει στις προπονήσεις τον Μάρτιο.
Ο Κουαδράδο, ο οποίος έφτασε από τη Γιουβέντους, έπαιξε εννέα αγώνες, συμπεριλαμβανομένων επτά στο πρωτάθλημα, ως αλλαγή.

Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κουαδράδο εξήγησε  χθες (19-12-23) ότι «προπονήθηκε και έπαιξε με πόνο που μερικές φορές ήταν αφόρητος και δεν του επέτρεπε να δώσει το 100%»:
«Εξάντλησα όλες τις θεραπευτικές επιλογές αποφεύγοντας τη χειρουργική επέμβαση, αλλά οι γιατροί μου λένε ότι μπορεί να ήταν χειρότερα αν δεν  έπαιρνα αυτή την απόφαση», είπε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X