«Βράζουν» στην Ντόρτμουντ με τον Τέρζιτς και ζητάνε την απόλυση του

«Βράζουν» στην Ντόρτμουντ με τον Τέρζιτς και ζητάνε την απόλυση του
Photo Credits: INTIME

O Mάρκο Ρόις παρουσιάζεται από γερμανικό Μέσο ενημέρωσης ως ο ηθικός αυτουργός της εξέγερσης των αποδυτηρίων στη Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε «καζάνι που βράζει» είναι τα αποδυτήρια της Ντόρτμουντ με τους παίκτες να ζητάνε την απόλυση του Έντιν Τέρζιτς από τον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει η γερμανική «Bild» οι Βεστφαλοί βρίσκονται σε βαθιά κρίση μετά τo τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη στη Bundesliga, με τα σενάρια απομάκρυνσης του προπονητή, Έντιν Τέρζιτς, να φουντώνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, στα αποδυτήρια της Ντόρτμουντ ο Μάρκο Ρόις, «ξεσήκωσε» τους συμπαίκτες του προκειμένου να σηκώσουν μπαϊράκι κατά του 41χρoνου τεχνικού!

Μάλιστα ένα δημοσίευμα και από το γερμανικό Sky Sports, σε εκτεταμένο του ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αρχηγός της ομάδας, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Χανς-Γιοακίμ Βάτζκε, άσκησαν κριτική στον Τέρζιτς για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Τέρζιτς, υπήρξε τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ μέχρι το 2022, όταν και κάθισε στον πάγκο της και έκτοτε σε 71 ματς, μετρά 40 νίκες 16 ισοπαλίες και 15 ήττες, ενώ «πιστωνεται» και την απώλεια του περσινού τίτλου στην Bundesliga.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X