Αλέξη ξέρουμε τι έλεγες πριν λίγα χρόνια για τον Μαρινάκη: «Ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Αλέξη ξέρουμε τι έλεγες πριν λίγα χρόνια για τον Μαρινάκη: «Ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Photo Credits: INTIME

Ουδείς μπορεί να ξεχάσει τη δήλωση Κούγια σε ένορκη κατάθεσή του το 2014 πως «ο Μαρινάκης είναι ο ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευτυχώς οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι δεν έχουν… κοντή μνήμη και δεν ξεχνούν τη δήλωση Κούγια πως «ο Μαρινάκης είναι ο ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Και πάμε στο… ψητό. Τότε στα ωραία χρόνια που ο νέος στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Αλέξης Κούγιας ντε, χαρακτήριζε το αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, ο Κούγιας, τότε ως ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής έδινε ένορκη κατάθεση και χαρακτήριζε τον Μαρινάκη: «Ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου». Ήταν μία κατάθεση που δόθηκε στις 4 Απριλίου του 2014 στον εισαγγελέα Αθηνών Χάρη Λακαφώση, δηλαδή πέντε μήνες πριν το πόρισμα Κορέα με τις 16 κακουργηματικές ποινικές διώξεις.

Ο τότε Τύπος, λοιπόν, έγραφε πως ο Κούγιας υποστήριξε στην κατάθεσή του: «Τον εκάστοτε πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον επιλέγουν οι Υφαντής, Παπανικολάου και Κουρίδης. Μαζί με τους Σταθόπουλο, Προύντζο και τώρα πλέον τον Παπακωνσταντίνου και μια σειρά παλιών προέδρων ΕΠΣ ελέγχουν απόλυτα την ΕΠΟ. Αυτή η ομάδα αναζητεί τον καταλληλότερο ισχυρό ιδιοκτήτη των κορυφαίων ΠΑΕ στην Ελλάδα.. Επί σειρά ετών αυτός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως απεδείχθη από τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες που δημοσίευσε ο Τριανταφυλλόπουλος το 2002. Ο Κόκκαλης δεν είχε διαστάσει να αναγορεύσει σε άμεσο συνεργάτη του τον κατά την κρίση μου εμπνευστή της εγκληματικής οργάνωσης του 2002 Θωμά Μητρόπουλο που τώρα κατά την κρίση μου έχει ως ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γεγονός που έχει αποδειχθεί από τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη με τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απεκαλύφθη από την έρευνα που διεξήγαγε κατ΄εντολήν της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών κ.Ράϊκου, η κ.Πόπη Παπανδρέου».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X