Έκπληξη: Στην προεπιλογή του Μαρόκου για το Copa Africa ο Άμραμπατ!

Έκπληξη: Στην προεπιλογή του Μαρόκου για το Copa Africa ο Άμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Άμραμπατ στην προεπιλογή του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκπληξη… Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Άμραμπατ στην προεπιλογή του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο 37χρονος Ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική Μαρόκου τον Νοέμβριο του 2019, βρίσκεται στα 55 ονόματα της λίστας του Ουαλίντ Ρεγκραγκί.

Μένει να φανεί λοιπόν αν η έκπληξη ολοκληρωθεί και ο Άμραμπατ επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα, κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή από σημαντικούς αγώνες της ΑΕΚ εκείνο το διάστημα.

Να θυμίσουμε πως το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα λάβει χώρα από τις 13 του Γενάρη ως τις 11 του Φλεβάρη. Η ΑΕΚ εκείνη την περίοδο έχει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη και τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΟΦΗ, ενώ αν το Μαρόκο προχωρήσει στο τουρνουά και ο Άμραμπατ βρισκόταν στις τελικές κλήσεις, τότε θα μπορούσε να χάσει και τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X