Έτσι θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα - Οι εξηγήσεις Μητσοτάκη στο σημερινό υπουργικό (VIDEO)

Έτσι θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα - Οι εξηγήσεις Μητσοτάκη στο σημερινό υπουργικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τρόπο που θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στο σχέδιο της κυβέρνησης για το πως θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα.

Στη δύσκολη, όπως είπε, μάχη με την οπαδική βία, ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι ο κ.Βρούτσης θα παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης, που περιλαμβάνει κάμερες, ηλεκτρονικό εισιτήριο, αλλά και τη δυνατότητα της Πολιτείας να παρεμβαίνει άμεσα όποτε εντοπίζονται περιστατικά όπως ρίψη κροτίδων, που θα επισύρουν αυτόματα ποινές για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Θα ερευνάται σε ανώτατο επίπεδο η σύνδεση της βίας με δράση εγκληματικών ομάδων και οργανώσεων.

«Θα προχωρήσουμε στην άμεση, όπως οι κάμερες, καθιέρωση μητρώου, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που θα επιτρέπει την άμεση ταυτοποίηση του κατόχου και ακόμα μια σημαντική παρέμβαση, η πολιτεία θα μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα με διοικητικές ποινές, πάνω σε αντικειμενικά γεγονότα τα οποία θα επισύρουν αυτοματοποιημένες ποινές. Η σχετική έρευνα έχει αναβαθμιστεί με την εισαγγελία να ερευνά τυχόν σύνδεση της βίας με εγκληματικές οργανώσεις. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και υπάρχει καθολική απαίτηση να γίνουν τα γήπεδα χώροι αθλητικής άμιλλας. Δεν είναι δυνατόν να καταναλώνουμε σημαντικούς ανθρώπους της κοινωνίας στα γήπεδα».


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X