Εμιλιάνο Μαρτίνες: Στο στόχαστρο του βρετανικού Τύπου

Εμιλιάνο Μαρτίνες: Στο στόχαστρο του βρετανικού Τύπου
Photo Credits: INTIME

Μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μόπεϊ στο Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα, ο Αργεντινός τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν σταματά να δέχεται κριτική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει τον τρόπο του να απασχολεί τα media και όχι για τις ικανότητές του κάτω από τα γκολποστ.

Στην πραγματικότητα, λίγοι αμφισβητούν την αξία ως τερματοφύλακας, αλλά η αναμφισβήτηση ικανότητά του θολώνει μπρος σε περιστατικά όπως αυτό στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον Μόπεϊ πριν από δύο ημέρες στο Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα.

Ο Αργεντινός κίπερ έχασε εντελώς την ψυχραιμία του στα τελευταία λεπτά του αγώνα και αφού έσπρωξε ελαφρά τον αντίπαλο επιθετικό, τον άρπαξε απότομα από τη φανέλα για να προσπαθήσει να τον σηκώσει . Ακόμα και ο Ουνάι Έμερι χρειάστηκε να πηδήξει στον αγωνιστικό χώρο για να αποτρέψει την κλιμάκωση της κατάστασης. Ωστόσο η πράξη του έχει δεχθεί πολλή κριτική.

Ιδιαίτερα σκληροί μαζί του ήταν δύο δημοσιογράφοι της «Daily Mail», ο Ίαν Λέιντιμαν και ο Μάικ Κίγκαν. «Δεν μου αρέσει καθόλου ο Μαρτίνες, ήταν κρίμα. Λίγα λεπτά πριν, ο Έμι πετάγεται στην περιοχή του σαν να τελειώνει ο κόσμος μετά από επαφή και στη συνέχεια επιτίθεται σε παίκτη της Μπρέντφορντ για τον ίδιο λόγο .

Κυριολεκτικά πριν από λίγα δευτερόλεπτα έκανες το ίδιο πράγμα..», σχολίασε ο πρώτος, με τον Λέιντιμαν να είναι ακόμα πιο αυστηρός σημειώνοντας: «Νομίζω ότι είναι ηλίθιος, αν είμαι ειλικρινής. Θα αναστατώσω τον κόσμο αν το πω αυτό, αλλά το σκέφτομαι. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά λίγο ηλίθιος.

Νομίζω ότι ήταν ηλίθιος για αυτό που έκανε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και το γεγονός ότι δεν το έχει κάνει, το έχει φορέσει σχεδόν σαν παράσημο τιμής, το οποίο είναι αξιολύπητο. Θα έπρεπε να τον θυμόμαστε επειδή έκανε μια από τις καλύτερες αποκρούσεις που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι τέτοιου μεγέθους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X