Νέα Φιλαδέλφεια: Προσκυνητάρι για τον Μιχάλη Κατσουρή – Το όνομα του στην πεζογέφυρα

Νέα Φιλαδέλφεια: Προσκυνητάρι για τον Μιχάλη Κατσουρή – Το όνομα του στην πεζογέφυρα
Photo Credits: INTIME

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισε να τοποθετήσει προσκυνητάρι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσκυνητάρι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας να τοποθετηθεί  στο σημείο που κατέρρευσε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, ο οποίος είχε τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης με την ίδια απόφαση θα δωθεί το όνομά του στην πεζογέφυρα προς το γήπεδο.

Ήταν η 7η Αυγούστου 2023 όταν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποιούν οργανωμένη φασιστική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ ενόψει προγραμματισμένης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία και αναβλήθηκε. Τα βίαια και έντονα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ατόμων αλλά και το θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι και τραυματισμό του στο μπράτσο κάτι που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Νέα Φιλαδέλφεια: Προσκυνητάρι για τον Μιχάλη Κατσουρή – Το όνομα του στην πεζογέφυρα

Ωστόσο τα βέβαια νέα για την υπόθεση υπάρχουν μόνο για το πόρισμα της ΕΔΕ (μέσα Νοεμβρίου 2023), που επικύρωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διαπιστώθηκαν λάθη και παραλείψεις για αστυνομικούς στο βαθμό του υποστρατήγου και στο βαθμό των ταξιαρχών, ενός προϊσταμένου υπηρεσίας του Αρχηγείου, ενώ απάλλαξε από οποιαδήποτε ευθύνη τον προϊστάμενο της αθλητικής βίας, ο οποίος όπως φάνηκε λειτούργησε μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Παρόλα αυτά, οι ποινές είναι μόνον επίπληξη και χρηματικά ποσά που φτάνουν μέχρι τους δύο μισθούς. Συγκεκριμένα, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής τιμωρήθηκε μόνο με επίπληξη για τις παραλείψεις και τα λάθη που έγιναν, ενώ οι δύο βοηθοί του τιμωρήθηκαν με τη χρηματική ποινή δύο μισθών.

 

ΠΗΓΗ: dekeleias.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X