ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Καμερούν για το Κόπα Άφρικα o Μουκουντί

ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Καμερούν για το Κόπα Άφρικα o Μουκουντί
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να λείψει τον Ιανουάριο από τις υπχρεώσεις της ΑΕΚ, λόγω του Κόπα Άφρικα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά και τον Ζινί, άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, είναι έτοιμος να φύγει την Γενάρη για το Κόπα Άφρικα, με τον Αρόλντ Μουκουντί να συμπεριλαμβάνεται στην προεπιλογή της εθνικής Καμερούν.

Ο Ριγκομπέρτ Σονγκ στη λίστα της προεπιλογής συμπεριέλαβε 55 παίκτες, από τους οποίους θα προκύψει η τελική αποστολή για την κορυφαία διοργάνωση του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Στους 55 βρίσκεται και ο Κούντε που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στον Ατρόμητο.

Οι πιθανότητες να βρίσκεται στην τελική αποστολή ο Μουκουντί είναι πολλές, με την ΑΕΚ να στερείται έναν από τους βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς για αρκετά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο, ανάλογα βέβαια και με την πορεία του Καμερούν στο Κόπα Άφρικα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X