Σιλβίνιο: Τιμήθηκε αποκτώντας αλβανικό διαβατήριο

Σιλβίνιο: Τιμήθηκε αποκτώντας αλβανικό διαβατήριο
Photo Credits: INTIME

Από χθες κιόλας ο Σιλβίνιο μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του Αλβανό πολίτη καθώς εκδόθηκε το τιμητικό αλβανικό διαβατήριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Σιλβίνιο, προπονητής της εθνικής Αλβανίας, τιμήθηκε με την ύψιστη τιμή για τα κατορθώματα του και την πρόκριση στο Euro της Γερμανίας, καθώς από χθες θεωρείται Αλβανός πολίτης.

Ο Σιλβίνιο βρέθηκε σε μια ειδική εκδήλωση, όπου τιμήθηκε από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ο οποίος βράβευσε τον Βραζιλιάνο, προσφέροντας του το νέο του αλβανικό διαβατήριο. Μια μεγάλη τιμή για τον Βραζιλιάνο ο οποίος απολαμβάνει τη θητεία του στον πάγκο της Αλβανίας, έχοντας προκριθεί στο ερχόμενο Euro της Γερμανίας.

«Είμαι Αλβανός. Ευχαριστώ πολύ τη χώρα και τον πρωθυπουργό», δήλωσε ο Σιλβίνιο. Για την ιστορία, ο Βραζιλιάνος έγινε μόλις ο δεύτερος ξένος προπονητής που τιμάται με το αλβανικό διαβατήριο, μετά τον Τζιάνι Ντε Μπιάσι, ο οποίος είχε καταφέρει να «στείλει» την εθνική ομάδα της χώρας για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro το 2016.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X