Η κριτική των 16 παικτών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Εικόνες από το Παναιτωλικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 16 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς με 2-0 στο Αγρίνιο, έκανε το τραγικό λάθος να “σβήσει” και το πλήρωσε ακριβά.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Γιώργος Αθανασιάδης: Αυτή την φορά πατούσε καλά και γερά στο γήπεδο. Φυσικά δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δυο γκολ. Ενώ όσες άλλες φάσεις χρειάστηκε να διαχειριστεί, το έκανε σωστά, χωρίς πάντως να κάνει την μεγάλη απόκρουση.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πήρε αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του και βοήθησε πολύ την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Το δεύτερο γκολ ξεκινά από δική του παράλληλη σέντρα. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν ίσως λίγο περισσότερο χαλαρός, απ’ ότι ήταν οι ανάγκες του ματς. Και στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι να τραυματιστεί, έδειχνε να χάνει την συγκέντρωση του.

Ντομαγκόι Βίντα: Για μια ακόμα φορά, ήταν επιβλητική η εμφάνιση που έκανε ο Κροάτης στόπερ. Με τον τρόπο που κάλυπτε τους χώρους, που καθάριζε τις φάσεις, ακόμα και τις προσωπικές μονομαχίες. Ενώ με την μπάλα στα πόδια, προσπαθούσε να κάνει σωστά το παιχνίδι της ομάδας. Ήταν αυτός που και πάλι προσπαθούσε να σώσει καταστάσεις στην άμυνα της ΑΕΚ.

Αρόλντ Μουκουντί: Γενικώς δεν είχε ζητήματα στις προσωπικές μονομαχίες. Έκανε όμως λάθος στην φάση που σωστά χρεώθηκε με πέναλτι, καθώς πήγε άτσαλα πάνω στον αντίπαλό του. Είναι πολύ εμφανές πως είναι επηρεασμένος ψυχολογικά απ’ αυτό που έχει γίνει με τον Πινέδα. Και σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν πατούσε καθόλου καλά στο γήπεδο, έχοντας κάνει και λάθος τοποθέτηση στο δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Είχε διάθεση, προσπάθησε πολλές φορές να ανέβει από την πλευρά του, αλλά έκανε αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια. Ενώ υπήρχαν και αρκετές φορές που έχασε την θέση του, αφήνοντας κενό στην πλευρά του στα μετόπισθεν. Δεν έκανε καλό ματς.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έδειχνε να μην έχει τόσο πολλή ενέργεια, γι αυτό και προσπάθησε να διαχειριστεί τις φάσεις στην μεσαία γραμμή περισσότερο με την εμπειρία του και λιγότερο με τα τρεξίματα του. Προσπαθούσε να κρατήσει την θέση του και να μοιράσει σωστά την μπάλα, αλλά από ένα σημείο του ματς και μετά, δεν το έκανε σχεδόν καθόλου.

Πέτρος Μάνταλος: Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο παίκτης που πήρε τον ρόλο τον δημιουργικό, ως δεύτερος χαφ. Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του, έψαξε για σωστές πάσες και νοικοκύρευε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Ήταν ο μοναδικός ίσως που προσπάθησε μέχρι τέλους να μείνει με καθαρό μυαλό και να νοικοκυρέψει κάπως το παιχνίδι της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, δεν έβαλε ούτε αυτός ένταση στο παιχνίδι του, ούτε την πέρασε στην υπόλοιπη ομάδα.

Ζίνι: Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Και η επιλογή του Αλμέιδα ήταν να τον τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Είναι αλήθεια πως δεν φάνηκε πολύ. Με εξαίρεση μια κομπίνα από στατική φάση, που απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γενικώς δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Ενώ έκανε και πολλά λάθη απειρίας στο δεύτερο ημίχρονο.

Νίκλας Ελίασον: Πέτυχε ένα τρομερό γκολ. Με μια κίνηση που συνηθίζει πολύ να κάνει στην φετινή σεζόν. Γενικώς πήρε προσπάθειες από την πλευρά του, αλλά δεν ανέβασε και αυτός πολύ ψηλά τις στροφές στο παιχνίδι του. Και μάλιστα από το γκολ του και μετά, άρχισε σταδιακά να… εξαφανίζεται από το ματς. Δεν του έβγαινε απολύτως τίποτα.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Η επιλογή του Αλμέιδα ήταν να τοποθετήσει τον Σέρβο χαφ σ’ έναν ρόλο στον άξονα και ως «δεκάρι» πίσω από τον φορ. Πήρε πολύ παιχνίδι πάνω του. Και δημιουργικά αλλά και εκτελεστικά. Όμως τα περισσότερα απ’ όσα δοκίμασε, δεν του βγήκαν, παρόλο που έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση. Πάλεψε πολύ και από τον άξονα και από τα άκρα, ήταν μέσα σε φάσεις, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε το ματς βρίσκοντας ξανά δίχτυα. Ενώ στο πρώτο 20άλεπτο, ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσει η άμυνα του Παναιτωλικού, ήταν να τον τραβήξει και να τον ρίξει στο χορτάρι με φάουλ. Ωστόσο από το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, έριξε κάπως τους ρυθμούς του παιχνιδιού του. Και σχεδόν σ’ ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Λάζαρος Ρότα: Μπήκε στο ματς στην θέση του τραυματία Σιντιμπέ. Όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Είχε πολύ κακές επιλογές στα ανεβάσματά του και καμία από τις προσπάθειες που πήρε, δεν του βγήκε.

Στίβεν Τσούμπερ: Περίμενε ο Αλμέιδα πολλά από τον Ελβετό από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Παρόλα αυτά έδειξε να μην έχει ούτε ενέργεια, ούτε καθαρό μυαλό. Και δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα απ’ όσα δοκίμασε.

Γενς Γιόνσον: Τα πήγε πολύ καλύτερα από τον Σιμάνσκι παίζοντας ως αμυντικό χαφ. Κέρδισε μπάλες, ανέβαζε σωστά την ομάδα και μοίραζε το παιχνίδι. Δεν είχε και αυτός καλές τελικές επιλογές.

Τομ Φαν Βέερτ: Από τις τελευταίες αλλαγές του Αλμέιδα. Γέμισε την περιοχή, αλλά δεν βρέθηκε μέσα σε κάποια φάση που θα μπορούσε να απειλήσει. Δεν μπόρεσε να δώσει βοήθεια.

Σίμος Μήτογλου: Πολύ η θετική η παρουσία του από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο κυρίως διότι κατάφερε να κρατήσει την ΑΕΚ ασφαλή, παρότι είχε ανέβει πολύ ψηλά για να πιέσει για να βρει γκολ νίκης. Κέρδισε μονομαχίες, ήταν θετικός.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X