Super League 2: Συνεχίζει το σερί νικών ο Ηρακλής – Πέρασε από την Καλαμαριά ο ΠΑΟΚ Β’

Super League 2: Συνεχίζει το σερί νικών ο Ηρακλής – Πέρασε από την Καλαμαριά ο ΠΑΟΚ Β’
Photo Credits: INTIME

Ο Ηρακλής ισοπέδωσε τον Μακεδονικό επικρατώντας με 5-1 και συνέχισε το νικηφόρο σερί. Έφυγε με το διπλό από την Καλαμαριά ο ΠΑΟΚ Β’ (0-1)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεντάδα πάτησε ο Ηρακλής στον Βόρειο όμιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε με 5-1 του Μακεδονικού και συνέχισε το νικηφόρο σερί του.

Ο Γηραιός βρέθηκε μπροστά στο σκορ από νωρίς, καθώς στα 44 δευτερόλεπτα ο Κούστας έκανε το 1-0. Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και στο 42’ διπλασίασαν τα τέρματα για την ομάδα τους, με τον  Χρουσιέλ να κάνει το 2-0.

Ο Μακεδονικός κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 45’, ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βιτάλης έγραψε το 3-1 στο 48’ για την ομάδα του. Το 4-1 ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Σπυριδάκη, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Στοΐσεβιτς στην τελευταία φάση του αγώνα.

Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ Β’, που επικράτησε με 1-0 στον εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ της νίκης για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχε στο 72’ ο Αργύρης Δαρέλας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X