Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (18/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (18/12)
Photo Credits: INTIME

Έχει φαβορί σήμερα το ματς στο Μπέργκαμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αταλάντα-Σαλερνιτάνα​​ 21:45

Στο «Gewiss Stadium» η Αταλάντα φιλοξενεί τη Σαλερνιτάνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A. Η Αταλάνταβρίσκεται στην κούρσα της διεκδίκησης μιας θέσης στο επόμενο Champions League και θέλει το τρίποντο. Η Σαλερνιτάνα είναι τελευταία στην κατάταξη και παλεύει για την παραμονή της. Η Αταλάντα έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά από την Σαλερνιτάνα. Την περασμένη σεζόν η Αταλάντα νίκησε με 8-2 εντός έδρας. Η Αταλάντα έχει ρεκόρ επτά νίκες, δύο ισοπαλίες κι έξι ήττες με 24-18 τέρματα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η Σαλερνιτάνα έχει απολογισμό 1-5-9 με 11-30 γκολ.

Η Αταλάντα έπειτα από ένα διάστημα άσχημων αποτελεσμάτων, έχει πάρει τα πάνω της. Την περασμένη αγωνιστική με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-2 της Μίλαν εντός έδρας και την Πέμπτη (14/12) νίκησε με άνεση και εξαιρετικό ποδόσφαιρο 4-0 τη Ράκοβ Τσεστόχοβα στην Πολωνία στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League.  Έχοντας περάσει και απευθείας στους «16» από το γκρουπ της, έχει τη δυνατότητα να «παρκάρει» την Ευρώπη μέχρι τον Μάρτιο και να αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για την Αταλάντα και την προσπάθειά της να παλέψει για μια θέση στην 4άδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Champions League. Από την άλλη, η Σαλερνιτάνα ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Στα τέλη του περασμένου μήνα νίκησε με 2-1 την Λάτσιο εντός έδρας κι έμοιαζε πως θα έπαιρνε τα πάνω της. Ακολούθησαν απανωτές ήττες από τις Φιορεντίνα (3-0) και Μπολόνια (2-1) που «ξεφούσκωσαν» τον ενθουσιασμό της.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ασος, αλλά όχι τόσο εύκολος για την Αταλάντα λόγω κούρασης από το ματς της Πέμπτης. Μπορεί να σκοράρει η Σαλερνιτάνα. Ασος με αμφίσκορο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X