Μέσι: Αποκάλυψε την καλύτερη 11άδα συμπαικτών που είχε ποτέ

Μέσι: Αποκάλυψε την καλύτερη 11άδα συμπαικτών που είχε ποτέ
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αγωνιστεί δίπλα σε θρύλους του αθλήματος και τρομερά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και από ολους αυτούς, επέλεξε τους 11 καλύτερους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λιονέλ Μέσι επέλεξε την 11άδα με τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ και τα ονόματα…ζαλίζουν.

Σημαντική η απουσία του θρύλου της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, παρά τους κοινούς θριάμβους των δύο στη La Liga, το Copa del Rey και το Champions League με την Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στο «Καμπ Νου» ο Ανρί σημείωσε 49 γκολ σε 121 αγώνες δίπλα στον Αργεντινό. Παρά την ουσιαστική επιτυχία τους από κοινού, η ενδεκάδα των ονείρων του Μέσι, όπως αναφέρει το «Goal Arabia», ξεκινά με: τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν στο τέρμα (αφήνοντας απ’ έξω τον Βίκτορ Βαλντές).Ο Τερ Στέγκεν, συμπαίκτης του Μέσι για επτά χρόνια, συνέβαλε σε τέσσερις τίτλους της La Liga και μια νίκη στο Champions League.

Στην άμυνα, η dream team του Μέσι διαθέτει τους: Ντάνι Άλβες δεξί μπακ, Τζόρντι Άλμπα αριστερό μπακ και κεντρικό αμυντιοκό δίδυμο τους Κάρλες Πουγιόλ και Χαβιέ Μασκεράνο. Να σημειώσουμε ότι ο Άλμπα είναι συμπαίκτης με τον Μέσι και στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Μασκεράνο, ο οποίος απόλαυσε μια επιτυχημένη καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Γουέστ Χαμ και τη Λίβερπουλ πριν μετακομίσει στην Ισπανία, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 της Αργεντινής.

Προχωρώντας στη μεσαία γραμμή, ο Μέσι επέλεξε τους: θρύλους της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντες και Αντρές Ινιέστα, μαζί με τον εμβληματικό Ροναλντίνιο.

Ο pulga δεν επιλέγει τον εαυτό του στην επιθετική γραμμή και αντ ‘αυτού διάλεξε τους: Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες και Κιλιάν Μπαπέ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X