Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν περίμενε ένα κοκκαλιάρικο παιδί από την Ελλάδα να ξεπεράσει τον Τζαμπάρ»

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν περίμενε ένα κοκκαλιάρικο παιδί από την Ελλάδα να ξεπεράσει τον Τζαμπάρ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης μίλησε στις κάμερες μετά την νίκη επί των Ρόκετς και αναφέρθηκε στο νέο ρεκόρ που πέτυχε με τους Μιλγουόκι Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους να περιγράψει τα συναισθήματα που έχει μετά από το τρομερό επίτευγμα που πέτυχε, ξεπερνώντας σε συνολικά ριμπάουντ τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα. Έχω κι άλλες φιλοδοξίες, θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, να φροντίζω το σώμα μου κι όταν το κάνεις αυτό, σπας και ρεκόρ. Είμαι ευλογημένος που πλέον είμαι πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μπακς, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Προφανώς θα έρθουν άλλοι παίκτες που θα σπάσουν τα ρεκόρ αυτά, λογικά κανένας δεν περίμενε ένα κοκκαλιάρικο παιδί από την Ελλάδα να σπάσει τα ρεκόρ του Τζαμπάρ αλλά συνέβη. Ελπίζω, αν δεν είμαι απασχολημένος με τα παιδιά μου ή δεν είμαι σε κανένα νησί απολαμβάνοντας τη ζωή μου, να είμαι εδώ για να χειροκροτήσω αυτόν που θα σπάσει τα ρεκόρ μου», ανέφερε ο 29χρονος άσος.

Ερωτηθείς για το ποιο ρεκόρ έχει πλέον βάλει στο μάτι απάντησε: «Θα ήμουν αχάριστος αν σκεφτόμουν αυτό το πράγμα συνέχεια. Όταν αναλώνεσαι σε αυτά, στα ρεκόρ, τις λίστες και στα social media, δεν είσαι ο καλύτερος παίκτης, συμπαίκτης και άνθρωπος που μπορείς. Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το μέλλον για μένα, αλλά εστιάζω στο να απολαύσω τη διαδρομή. Ελπίζω να μπορώ να το κάνω αυτό για άλλα δέκα χρόνια και όταν σταματήσω να λέω ότι έδωσα ό,τι μπορούσα στο άθλημα. Κι όπου με βγάλει αυτό στις λίστες των ρεκόρ. Προσπαθώ να βελτιώνομαι, αλλά νιώθω ότι έχω κι άλλα περιθώρια, έχω κι άλλα να δώσω. Δεν έχω τελειώσει ακόμη».

Για τη συνύπαρξή του εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια με τον Κρις Μίντλετον είπε αστειευόμενος: «Εγώ ωρίμασα, μεγάλωσα όμορφα, εκείνος γέρασε, μοιάζει σαν να είναι 40!».

Τέλος, ερωτηθείς για το επικείμενο ματς με τους Σπερς του Βίκτορ Γουεμπανιαμά απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω μπάσκετ. Αντιλαμβάνομαι τον θόρυβο που έχει προκαλέσει, ακούω και τους συμπαίκτες μου να λένε τι κάνει ο Βίκτορ, αλλά δεν έχω ιδέα τι κάνει, πόσους πόντους βάζει κλπ. Θα προσπαθήσω και σε αυτό το ματς να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα μου».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X