Κούστας: «Καθόλου αδικημένοι - Προχωράμε, εννοείται στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει»

Κούστας: «Καθόλου αδικημένοι - Προχωράμε, εννοείται στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει»
Photo Credits: INTIME

Δίκαιο θεωρεί το αποτέλεσμα της ομάδας του, ο προπονητής της ΑΕΚ Β', Νίκος Κούστας, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι της ΑΕΚ Β’ με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 14η αγωνιστική της Super League 2. Αμέσως μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», δήλωσε πως νιώθει καθόλου αδικημένος από το αποτέλεσμα και εστίασε στα προβλήματα που είχε η ομάδα στην αρχή της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κούστας:

«Καθόλου αδικημένοι από το αποτέλεσμα, νομίζω δεν δικαιούμασταν να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι.

Δεν ακουμπήσαμε το στάνταρτς που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια, είναι όμως κάτι φυσιολογικό, το γνωρίζουμε προχωράμε, εννοείται ότι ο στόχος της ομάδας είναι πάντα να κερδίζει.

Όμως επειδή περάσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην αρχή, νομίζω ότι χτίζουμε σιγά σιγά την αυτοπεποίθηση μας, τον τρόπο μας και ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον με τη νέα χρονιά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X