ΑΕΚ: Αντιπροσωπία δικαστών και εισαγγελέων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

ΑΕΚ: Αντιπροσωπία δικαστών και εισαγγελέων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
Photo Credits: INTIME

Επικεφαλής της επίσκεψης ήταν η πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena άνοιξε πριν από λίγες ημέρες τις πύλες του για το κοινό και ήδη αποτελεί πόλο έλξης για όσους θέλουν να μάθουν την ιστορία της προσφυγιάς, δεχόμενο μεταξύ άλλων και κάποιες πολύ ξεχωριστές επισκέψεις.

Πιο πρόσφατη ήταν αυτή αντιπροσωπίας δικαστών και εισαγγελέων της χώρας, με επικεφαλής την πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας και πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου.

Σαράντα δικαστές και εισαγγελείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου από τη διευθύντριά του, Έφη Μαυροπούλου, και μουσειολόγους, εκφράζοντας το θαυμασμού τους για τα εκθέματα, αλλά και τα τεχνολογικά μέσα, μέσω των οποίων ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη η ιστορία της διαχρονικής παρουσίας των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη, τη Μικρά Ασία και τον Πόντο, από την αρχαιότητα έως τον 20ο αιώνα.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της ξενάγησης, ακολούθησε γεύμα προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων στο εστιατόριο «Βυζαντινό», εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Δείτε εικόνες:

ΑΕΚ: Αντιπροσωπία δικαστών και εισαγγελέων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού ΑΕΚ: Αντιπροσωπία δικαστών και εισαγγελέων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού ΑΕΚ: Αντιπροσωπία δικαστών και εισαγγελέων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού ΑΕΚ: Αντιπροσωπία δικαστών και εισαγγελέων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού ΑΕΚ: Αντιπροσωπία δικαστών και εισαγγελέων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X