Ποτσετίνο: «Για αυτό δεν έβαλα τον Ενκουνκού»

Ποτσετίνο: «Για αυτό δεν έβαλα τον Ενκουνκού»
Photo Credits: INTIME

Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Τσέλσι έδωσε την εξήγηση για τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Κρίστοφερ Ενκουνκού στην αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι, ωστόσο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την Σέφιλντ, προτίμησε να μην ρισκάρει.

«Δε θέλαμε να πάρουμε ρίσκα μαζί του και του δώσαμε περισσότερο χρόνο για την ανάρρωσή του. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς, τους συμπαίκτες του, και τους οπαδούς να δουν έναν παίκτη που θα πρέπει να είναι σημαντικός για εμάς, να είναι στην αποστολή για πρώτη φορά.

Είναι πολύ καλά νέα για εμάς και είναι η στιγμή να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι, επειδή δε θέλουμε να ασκήσουμε πίεση πάνω του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τσέλσι μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X