«Βόμβα» για Μπακασέτα: «Έχει συμφωνήσει με την Κάρντιφ»

«Βόμβα» για Μπακασέτα: «Έχει συμφωνήσει με την Κάρντιφ»
Photo Credits: INTIME

Έριξε τη... βόμβα για το μέλλον του Μπακασέτα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ, Σερντάρ Μπαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έριξε τη… βόμβα για το μέλλον του Μπακασέτα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ, Σερντάρ Μπαλί που αγωνίστηκε στους «μπορντομαβιλέρ» από το 1975 έως το 1980 και από το 1985 έως το 1988.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω λάβει, ο Μπακασέτας έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Κάρντιφ. Φυσικά δεν ξέρω αν κάποιος θα πληρώσει περισσότερα και θα αλλάξει γνώμη, αυτά συμβαίνουν», ανέφερε o βετεράνος άσος της Τράμπζονσπορ που έσπευσε να «χρεώσει» ως αποτυχία της διοίκησης την αποχώρηση του «Μπάκα».

«Το λάθος είναι από τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ. Υπέγραψες στην αρχή της περασμένης σεζόν, γνωρίζοντας ότι θα μείνεις αδρανής στο τέλος της σεζόν. Τότε θα μπορούσαμε να τον πουλήσουμε», ανέφερε ακόμη ο Μπαλί.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ έχει ρωτηθεί πολλές φορές για την πιθανή απόκτηση του του Μπακασέτα. Στις απαντήσεις του έχει επαναλάβει τον θαυμασμό του για τον παίκτη, ωστόσο έχει υποστηρίξει πως τα οικονομικά είναι ένα σημαντικό εμπόδιο.

«Το διάβασα εδώ και το διαβάζω καθημερινά στον τουρκικό Τύπο», έχει πει ο Μπουλούτ για τον Μπακασέτα. «Είναι σπουδαίος παίκτης. Θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για εμάς. Αλλά δεν είναι δυνατόν να τον φέρουμε εδώ, λόγω του μισθού του», συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν πολλά ονόματα που δεν μπορούμε να φέρουμε εδώ. Θέλω πάντα το καλύτερο για την Κάρντιφ. Στοχεύω παίκτες και πιέζω. Αλλά το να το θέλεις και να το κάνεις είναι δύο διαφορετικά πράγματα», ανέφερε ακόμη ο Μπουλούτ που έχει συνεργαστεί με τον Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ.

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X