Γκουαρντιόλα: «Ελπίζω ο Χάαλαντ να ταξιδέψει μαζί μας στη Σαουδική Αραβία»

Γκουαρντιόλα: «Το να παίζεις στο...καζάνι του Ολντ Τράφορντ είναι πάντα μοναδικό»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ελπίζει ότι ο Χάαλαντ θα είναι έτοιμος για το τουρνουά στην Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πιθανότατα θα χάσει τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, εξαιτίας τραυματισμού, δήλωσε σήμερα (15-12-23) ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ελπίζει ότι ο επιθετικός του μπορεί να ταξιδέψει με την ομάδα  για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη Σαουδική Αραβία.

«Δεν νομίζω ότι θα παίξει το Σάββατο», είπε σήμερα (15-12-23) ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

Ο Χάαλαντ έχασε τη νίκη 2-1 της περασμένης Κυριακής επί της Λούτον, και στη συνέχεια δεν ταξίδεψε στο Βελιγράδι για τη νίκη με 3-2 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League την Τετάρτη.

Ένα οίδημα και μώλωπες στο οστό, μπορεί να εξελιχθεί σε πιο σοβαρό κάταγμα λόγω στρες, αν και ο Γκουαρντιόλα είπε ότι δεν ανησυχεί για τον 23χρονο που έχει 14 γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν:

«Όχι, δεν είναι κάταγμα, είναι απλώς άγχος, και μερικές φορές αυτοί οι παίκτες αναρρώνουν πιο γρήγορα, μερικές φορές αργότερα, οπότε ο γιατρός είπε ότι πρέπει να το πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, πώς νιώθει, όταν δεν έχει συμπτώματα ή δεν αισθάνεται πόνο, θα είναι έτοιμος να παίξει ξανά», πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής. «Θα δει τους γιατρούς και θα δούμε πώς νιώθει», πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι μπορεί να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία  μετά τον αγώνα το Σάββατο (16-12-23), νομίζω ότι θα ταξιδέψει μαζί μας και αφού θα δούμε αν θα είναι σε θέση να παίξει.»

Η Σίτι παίζει τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων εναντίον ενός αντιπάλου που δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (22-12-23).

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για την είδηση ότι η Ρεμπέκα Γουέλς θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα διευθύνει έναν αγώνα της Premier League όταν η Φούλαμ θα παίξει με την Μπέρνλι στις 23 Δεκεμβρίου:

«Εξαιρετική ιδέα, κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη», είπε. «Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερες».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X