Τη φιλοξενία του MundoBasket 2031 θέλει η Ιταλία

Τη φιλοξενία του MundoBasket 2031 θέλει η Ιταλία
Photo Credits: INTIME

Θέλει να αναλάβει να φιλοξενήσει το MundoBasket 2031 η Ιταλία, όπως ανακοίνωσε η Ιταλική Ομοσπονδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Μπορεί το MundoBasket 2031 να αργεί ακόμα και να υπάρχουν πολλές διοργανώσεις πρίν απο αυτό αλλά η Ιταλία ήδη προσπαθεί να βάλει υποψηφιότητα, ακολουθώντας τις κατάλληλες ενέργειες , έτσι ώστε να αναλάβει τη φιλοξενία του.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, αξιολογήθηκε θετικά η πρόταση να εξεταστεί η δυνατότητα της υποβολής της σχετικής υποψηφιότητας στη FIBA, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Η επιθυμία της Ιταλίας για να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε οκτώ χρόνια από τώρα εκδηλώθηκε και μένει να φανεί αν θα μετουσιωθεί σε πράξη, σε πρώτη φάση με την κατάθεση της υποψηφιότητας και σε δεύτερη φάση με την έγκριση της FIBA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ: “Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αξιολόγησε θετικά την πρόταση να εξεταστεί, σε συμφωνία με την Κυβέρνηση και τους αθλητικούς φορείς, η δυνατότητα υποβολής της υποψηφιότητας στη FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2031”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X