Άμραμπατ: «Είναι κρίμα για την ΑΕΚ – Αξίζαμε κάτι καλύτερο στον όμιλο»

Άμραμπατ: «Είναι κρίμα για την ΑΕΚ – Αξίζαμε κάτι καλύτερο στον όμιλο»
Photo Credits: INTIME

Στην ανωτερότητα του Άγιαξ και τα λάθη της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Νορντίν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ανωτερότητα του Άγιαξ και τα λάθη της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Νορντίν Άμραμπατ, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μαροκινός εξτρέμ της Ένωσης είπε στο ESPN πως ήταν κρίμα για την ομάδα του, ενώ δεν αποποιήθηκε και τις δικές του ευθύνες στο τρίτο γκολ.

«Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και δικαιούταν να κερδίσει. Είναι κρίμα για εμάς, κρίμα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ. Αν ο μπακ έκανε προώθηση, κατέληγες εξτρέμ στη δική σου περιοχή. Αυτό ήταν δύσκολο. Συνήθως έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όχι σήμερα (χθες). Δώσαμε τα γκολ εύκολα. Έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα για εμάς στη φάση των ομίλων».

Ο Άμραμπατ αναφέρθηκε και στον διαιτητή, ο οποίος θα έπρεπε να τα πάει καλύτερα. «Αν ο Ρενς πήγαινε μπροστά, έπρεπε να πάω μαζί του. Στις μονομαχίες δεν πήγα στο ένας εναντίον ενός, είχε πολλές βοήθειες. Είπα στον διαιτητή: έρχεσαι από την Premier League, αλλά σφυρίζεις πολύ εύκολα. Μου απάντησε: “Εδώ είναι Europa League, όχι Premier League”».

Για τη δική του αντικατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, παραδέχτηκε: «Νομίζω ότι έγινα αλλαγή επειδή έκανα ένα λάθος. Ναι, ο προπονητής είναι αυστηρός. Δεν έκανα ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά προσπάθησα να εκτελέσω τα καθήκοντά μου. Επειδή έχασα την μπάλα στο τρίτο γκολ, με έβγαλε, νομίζω».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X